W związku ze startującą „Weekendowa Promocja” w aplikacji VITAY paliwa Efecta na stacjach Orlenu można kupić taniej o 35 gr na litrze, a z Kartą Dużej Rodziny – o 45 gr taniej.

Promocja obowiązuje do 1 września w piątki, soboty i niedziele dla użytkowników programu lojalnościowego Vitay. Będą oni mogli kupić łącznie do 400 litrów benzyny lub oleju napędowego po obniżonej cenie.

W czasie trwania akcji można będzie uzyskać rabat na paliwa łącznie podczas ośmiu tankowań – czterech do końca lipca i czterech do 1 września. Limit pojedynczego promocyjnego tankowania, wyłącznie do baku pojazdu, to 50 litrów. Po jego przekroczeniu pozostała część tankowania będzie rozliczana po regularnej cenie.

Aby skutecznie z niej skorzystać członkowie NSZZ Solidarność posiadający i posługujący się plastikowymi kartami NSZZ Solidarność BIZNESTANK nie okazują ich na stacji paliw Orlen. Skanują jedynie kartę VITAY lub kod QR w aplikacji.

Natomiast członkowie, którzy podpięli swoje karty do aplikacji VITAY przed skorzystaniem z promocji muszą w aplikacji VITAY odpiąć kartę BIZNESTANK (zaznaczyć opcję brak karty rabatowej) do tej transakcji w której ma zadziałać rabat promocyjny.

By Mariusz